Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Març 2015 a 8:00

Rambla Can Mora amb carrer Sant Jordi

Rambla Can Mora // Foto: Joan Murcia

Rambla Can Mora // Foto: Joan Murcia

La rambla de Can Mora és el vial construït sobre la cobertura de la riera de Sant Cugat entre els ponts del carrer d’Àngel Guimerà i el de l’Avinguda de Gràcia. El 1971 es pavimenta amb asfalt el tram entre el pont gros i el carrer Sant Jordi. El 1981 es va cobrir la riera entre el carrer Sant Jordi i el carrer Doctor Murillo.

Des del Sant Cugat Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sant Cugat o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version