Autor Voleibol
10 Març 2015 a 14:00

Ple de victòries pels equips sènior del Club Voleibol Sant Cugat

Els tres equips es troben en bones posicions a la classificació

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

Bon cap de setmana pels equips sènior del Club Voleibol Sant Cugat, que han fet un ple de victòries en els partits disputats.

Volei Grau Castelló 2 – 3 CV Sant Cugat

L’equip sènior que juga al Grup B de la Superlliga 2 va aconseguir una victòria en el seu desplaçament a Castelló, amb la qual l’equip s’afiança en la segona posició de la lliga.

El partit va començar còmode per a l’equip santcugatenc. Amb una sacada molt agressiva, van aconseguir posar en dificultats a la recepció local, que no podia organitzar el seu atac de manera efectiva, aconseguint posar distància en el marcador ràpidament, i imposant-se amb claredat en el primer set.

El segon set va ser molt igualat. El Grau Castelló va millorar la seva recepció, cosa que es va traduir en més efectivitat en atac. Un millor treball defensiu de l’equip local va decantar la balança després d’un set molt igualat.

Aquesta igualtat es va mantenir al llarg dels sets restants. El Sant Cugat va aconseguir imposar-se per 1 a 2 al seu favor, però no van saber tancar el quart set, deixant l’empat a 2 per resoldre en el tie break. En aquest, el partit es va acabar decidint per un ajustat 19-17 a favor del CV Sant Cugat.

Aquesta victòria manté l’equip a la segona posició, i el deixa amb opcions de materialitzar l’ascens al play-off per a l’ascens.

 

CV Sant Cugat (Esteve-Lluc) 3 – 1 UCAM Goldcar Sant Joan

Pel que fa a l’equip de 1a Nacional Grup B, va aconseguir una victòria per 3 sets a 1 en un partit molt ben treballat davant del Sant Joan d’Alacant. L’equip va saber interpretar el joc del rival: la disposició del bloqueig diagonal en zona 4 de les locals va aturar diverses vegades la principal sortida de les visitants, i l’atac pel centre va superar la defensa alicantina. Les puntes santcugatenques mantenien una anotació constant.

L’únic set que es va perdre, per un resultat ajustat, va ser per petits errors no forçat des del servei i l’atac. En tot el partit es va veure una sensació guanyadora de l’equip local on, en certs moments, la diferència en el marcador va ser molt gran.

Al CV Sant Cugat li queda només  un partit per acabar la temporada.

 

CV Sant Cugat (Esteve-Aitor) 3 – 0 CV AA Llars Mundet

L’equip de 2a Catalana va recuperar les bones sensacions després de la darrera derrota, guanyant amb comoditat davant un Mundet que no es va trobar còmode en cap moment del partit. Gran part de l’èxit es va fer des del servei, on totes les jugadores van treure al lloc precís per desmuntar la recepció, o fins i tot puntuar directament. L’actitud defensiva i la reacció ràpida en els moviments va fer que fos molt difícil que les pilotes caiguessin en la banda del camp del Sant Cugat.

Al final de la primera volta, el Sant Cugat es troba en una lliga on es poden arribar a trobar 3 o 4 equips empatats a punts al capdavant de la classificació, i l’equip santcugatenc té l’engrescador propòsit de lluitar per l’ascens a primera.

Switch to mobile version