Autor Hockey herba
14 Març 2015 a 9:30

Massa Club de Campo per un Junior femení lluitador

Les noies de Juanma Mas, eliminades de la Copa de la Reina

Junior femení Copa

La Rauxa de Cristina Guinea (de blau) va ser insuficient per batre al Club de Campo // Foto: Jaime Blanco

                    

JUNIOR FC 0-4 CLUB DE CAMPO

El Junior FC femení va patir una dura eliminació de la Copa de la Reina a mans de les grans favorites, el Club de Campo de Madrid. Les santcugatenques van caure per 0-4 en un partit en que poc van poder fer ja que les madrilenyes van tenir-ho sota control en tot moment. Res a veure, doncs, amb els precedents a la lliga, molt més ajustats i disputats.

La pressió d’obrir la competició es va traduir en un partit de ritme baix al primer quart. El Club, això sí, duia la iniciativa i fruit d’això es van avançar a poc d’acabar el primer quart gràcies a un gol de Bea Pérez. El Junior va poder empatar de penal córner poc després, però el xut el va tapar molt bé la portera. A partir del segon quart les de Mas es van estirar una mica més i van rondar diverses vegades la porteria madrilenya. Malgrat tot, els intents eren tímids i poc clars. El Club va aprofitar la poca contundència de les vallesanes per fer el segon de penal córner abans de la mitja i encarrilar el matx.

Sentència en pocs minuts

El guió de la primera part va continuar a la represa. El Junior intentava a atacar, però més amb el cor que amb el cap. El Club, al seu torn, va dosificar-se i va aprofitar per matar el partit a la contra. I així va ser. Al minut 38 Carmen Cano va culminar una ràpida jugada amb una rematada a plaer i un més tard va arribar el 0-4 definitiu. Tot això va succeir abans d’acabar el tercer temps, amb la qual cosa els darrers 15 minuts de joc no van tenir cap història. Finalment, el Junior es va acomiadar de la Copa de la Reina amb un regust molt amarg per no haver pogut posar en més dificultats al Club de Campo tal i com ha succeït en els encontres de Divisió d’Honor.

Switch to mobile version