Autor Economia
19 Març 2015 a 17:00

L’INCASÒL ven a l’empresa ‘manxa’ una parcel·la a Sant Cugat del Vallès

L’espai està situat al Parc Empresarial de Can Sant Joan

Signatura de la compra venda de la parcel.la de l'INCASÒL a manxa // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

Signatura de la compra venda de la parcel.la de l’INCASÒL a manxa // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, i manxa industrial, empresa amb seu a Olot, La Garrotxa, han signat l’escriptura de compravenda d’una parcel·la del sector econòmic Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. D’aquesta manera, amb una inversió aproximada de 4 milions d’euros i la creació d’una dotzena de nous llocs de treball, manxa preveu destinar els terrenys a la distribució de subministraments industrials a la zona de Barcelona, complementant la nova instal·lació de Castellbisbal, centrada en la distribució siderúrgica, que entrarà en funcionament a finals d’aquest any.

La parcel·la que ha comercialitzat l’INCASÒL té una superfície de 5.912,72m2 i està situada al Parc Empresarial de Can Sant Joan. El sector es troba dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, al cor de la regió metropolitana de Barcelona.

D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Cugat i manxa han signat un conveni de col·laboració en l’àmbit de la contractació de treballadors. L’acord contempla que per cobrir els nous llocs de treball previstos farà servir com a via prioritària de reclutament el personal de la borsa de treball del Servei d’Ocupació Municipal (SOM).

Switch to mobile version