Autor Política
2 Març 2015 a 17:00

L’Ajuntament denega el permís a les JERC per posar una paradeta per Sant Medir

“L’Ajuntament ha actuat de manera arbitrària”

Els membres de les JERC a les llistes municipals // Imatge cedida per les JERC Sant Cugat

Els membres de les JERC a les llistes municipals // Imatge cedida per les JERC Sant Cugat

Les JERC de Sant Cugat denuncien que l’Ajuntament els ha denegat el permís per muntar una paradeta informativa a l’aplec de Sant Medir, aplec al qual han participat durant deu anys, i per a la qual havien presentat tota la documentació requerida dins del termini establert. L’Ajuntament va notificar a les Joventuts d’ERC que no tenien permís per muntar la paradeta a Sant Medir el passat divendres.

La diada de Sant Medir és una data molt important per a tots els santcugatencs i santcugatenques, i és per això que les JERC sempre havien aprofitat aquest dia per tal de participar en l’aplec amb la paradeta informativa, però enguany, l’Ajuntament els ha denegat el permís tot argumentant que “l’espai destinat a paradetes comercials és molt reduït i que aquestes es dediquen a la venda de productes relacionats amb la festa“.

Des de les JERC entenen que no hi ha hagut cap canvi respecte l’any passat que impedeixi la seva participació en la festivitat, com cada any, i que la resolució denegatòria, a més, es va produir en el darrer moment, impedint que prosperés cap recurs. A més, consideren que hi ha solucions per tal d’optimitzar l’espai, i permetre’ls, així, participar de la festa.

Per tot això, les JERC creuen que el Govern municipal ha actuat de forma arbitrària, i exigeixen explicacions per haver denegat a una entitat del poble a fer una activitat que venia realitzant des de feia tants anys.

Switch to mobile version