Autor Societat
30 Març 2015 a 17:30

La Diputació de Barcelona destina 3 milions d’euros a 28 municipis pels danys ocasionats per les ventades

Els municipis que més rebran són del Vallès Occidental

L'acte amb el president de la Diputació // Foto: Joan Murcia

L’acte amb el president de la Diputació // Foto: Joan Murcia

Els 28 municipis afectats pel temporal de vent i aigua del mes de desembre rebran un total de 3.034.743 euros de la Diputació de Barcelona, tal com ha anunciat aquest matí Salvador Esteve, el president de la Diputació, en un acte que ha tingut lloc a la Casa de Cultura de Matadepera, i en què l’han acompanyat la vicepresidenta primera i alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona; el diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Joan Puigdollers, i el diputat adjunt d’Espais Naturals, Andreu Carreras. Diversos alcaldes i regidors dels municipis afectats també han assistit a aquest acte.

A l’acte s’ha explicat que aquests ajuts només seran pels danys ocasionats a terrenys públics o privats d’ús públic, com ara el Bosc de Can Deu. Els particulars d’explotació forestal han de demanar-ho, i ja ho han demanat a la Generalitat.

La gran majoria dels municipis pertany al Vallès Occidental. Concretament, a Rubí, l’ajut per fer front als danys ocasionats per les ventades serà de 116.193 euros.

Switch to mobile version