Autor Hockey herba
13 Març 2015 a 12:00

Junior masculí: la incògnita de la Copa del Rei

Els de Jorge Dabanch, sense res a perdre

Junior DHA

El Junior masculí podría ser una de les grans sorpreses de la Copa del Rei // Imatge del Twitter @JuniorDHM

El Junior FC masculí acudeix a la Copa del Rei com un dels grans tapats. No s’espera que arribi a la final ni que competeixi pel títol, però amb els números a la mà aquest equip té la possibilitat de mirar cara a cara a qualsevol rival. No obstant, així ho demostren alguns dels resultats obtinguts al llarg d’aquesta temporada: empat a casa contra l’Atlètic Terrassa (2-2), derrota per la mínima al camp del Polo (1-0) i ajustada derrota per 0-2 contra el Club de Campo.

L’equip de Jorge Dabanch serà l’encarregat de tancar la primera jornada del torneig. A les 17 h s’enfrontaran a l’Atlético San Sebastián, un equip que a la lliga es troba per sota dels santcugatencs. Els dos precedents d’enguany són positius pels vallesans. A casa van golejar als bascos per 5-2 i a domicili van empatar a un gol. Amb tot, el San Sebastián és un conjunt perillós per la irregularitat que ha mostrat alternant bons resultats amb d’altres no tan bons.

Polo o Egara en cas de victòria

Les probabilitats del Junior de passar a semifinals són força grans. Allà es trobaria a dos ossos durs de rossegar. D’una banda, el rival podria ser el Club Egara, que no té cap pressió i que aspira a fer un bon paper. De l’altra, podria caure el gran favorit, el rival que tothom tem: el RC Polo de Barcelona. Els de la capital catalana defensen el títol guanyat l’any passat.

Switch to mobile version