Autor Política
19 Març 2015 a 14:00

ICV-EUiA finançarà la campanya amb l’estalvi acumulat i les aportacions voluntàries

Faran una campanya austera un 20% més reduïda que fa 4 anys

Dolors Camats va assistir a la presentació de Roser Casamitjana com a alcaldable d’ICV-EUiA // Imatge del web d'Iniciativa

Dolors Camats va assistir a la presentació de Roser Casamitjana com a alcaldable d’ICV-EUiA // Imatge del web d’Iniciativa

ICV-EUiA ha presentat el seu pressupost de campanya per a les municipals de 2015. Ramon Gutiérrez, cap de campanya de la coalició ha afirmat: “Entenem que fer públic el pressupost és una mesura indispensable per a garantir la transparencia dels partits i poder informar a la ciutadania de quines són les vies de finançament i els conseqüents interessos econòmics que cadascú defensa.

Tambè ha explicat que faran una campanya austera, un 20% més reduïda que fa 4 anys, en la qual les principals despeses seran les banderoles, que desprès de la campanya seran reutilitzades, i la publicitat en premsa. Pel que fa a les despeses com el mailing a les cases o serveis de disseny i audiovisuals són assumits pel pressupost nacional de la coalició i no hi ha capacitat de comptabilitzar-les.

A més la campanya no es finançarà amb cap crèdit sinó que els ingressos provindran de l’estalvi acumulat durant aquests quatre anys per subvencions i quotes dels militants i, a més, es farà una campanya de donacions perquè qui vulgui pugui aportar a la campanya.

Per qualsevol altre informació sobre el pressupost previst de campanya i les indicacions per les persones que vulguin fer donacions voluntàries es pot consultar a la web ​http://rosercasamitjana.cat/financament/​.

Switch to mobile version