Autor Atletisme
2 Març 2015 a 14:00

Gran actuació dels atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat aquest diumenge

Àngels Massana, campiona al Campionat d’Espanya de marxa en ruta

Àngels Massana a la 84a edició del campionat de marxa en ruta // Imatge de la web del CMSC

Àngels Massana a la 84a edició del campionat de marxa en ruta // Imatge de la web del CMSC

Aquest diumenge, 1 de març, s’ha celebrat la 30a edició del Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell, en la qual els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat van protagonitzar una molt destacada actuació, aconseguint 6 medalles: 3 d’or, 2 de plata i 1 de bronze. També van aconseguir sis llocs més de finalistes, amb una participació de dotze atletes.

Una de les figures del campionat va ser Ramon Adàlia, que va proclamar-se campió en triple salt, amb una marca de 14,62m, batent així un nou rècord en els campionats; mentre que la medalla de plata va ser Dani Toro, amb un millor salt de 13.72m. Adàlia també va aconseguir la medalla de plata en salt de llargada, amb una marca de 6,50m, i Toro es va fer amb la quarta posició en aquesta prova amb una marca de 6,35m.

Marc SalvatellaCarla Morral es van proclamar, per la seva banda, campions de Catalunya en salt d’alçada (amb 1,86m), i en 800m, amb 2’24”01, respectivament.

En els 60m tanques, Laia González va aconseguir una medalla de bronze, amb una marca de 9”31. González també es va classificar en cinquena posició als 400m, amb 59’63”.

Els llocs de finalistes van ser per a Lucía López, que va quedar cinquena en salt d’alçada, amb 1,50m; mentre que Carla Ràfols va ser sisena en els 1.500m amb 5’04”51, i Alba Sánchez va aconseguir la mateixa posició en salt de perxa (3.00m). Finalment, Nora Taher va quedar setena en triple salt, amb 10,98m.

En la puntuació per clubs, el Club Muntanyenc Sant Cugat es va classificar en una magnífica segona posició.

 

El CMSC va participar en la 84a edició del Campionat d’Espanya de Marxa Atlètica en Ruta

Diumenge també es va celebrar la 84a edició del Campionat d’Espanya de Marxa Atlètica en Ruta a Jumilla (Múrcia). En la classificació per comunitats autònomes, Catalunya va aconseguir tres dels quatre títols en joc: campiona de la categoria cadet masculí i femení, i de la categoria juvenil-júnior masculí.

L’atleta Àngels Massana formava part de la selecció catalana que ha aconseguit el títol estatal a la categoria cadet femení. A nivell individual, l’Àngels va aconseguir una desena posició amb un temps de 27’34” a la cursa de 5km.

Per la seva banda, Gabriel Ballester va formar part de l’equip campió en la categoria juvenil-júnior masculí, que va quedar en 14a posició en la cursa de 10km, amb un temps de 52’24”.

Switch to mobile version