Autor Societat
24 Març 2015 a 12:15

Els Mossos busquen els fills del matrimoni mort a Valldoreix

Descarten la hipòtesi del robatori

Els Mossos fan tasques de prevenció de la violència de gènere

Els Mossos fan tasques de prevenció de la violència de gènere

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un matrimoni d’uns 80 anys a casa seva, a Valldoreix (veure notícia). La investigació, després de descartar el robatori, se centra en l’entorn familiar dels dos morts, especialment en un dels fills, que seria esquizofrènic. Els agents tracten de localitzar ambdós fills per tal d’esbrinar si tenen alguna relació amb el cas.

Ara per ara s’ha descartat el robatori, ja que no hi havia cap porta ni finestra forçada, i els veïns tampoc no van veure ningú sospitós pels voltants, i també s’ha descartat que es tracti d’un cas de violència de gènere.

Una assistenta social municipal va ser qui es va trobar el matrimoni mort ahir dilluns al seu domicili, amb senyals de violència, i va avisar la policia.

Switch to mobile version