Autor Cultura
24 Març 2015 a 14:30

Els Ganàpies de la UAB celebren la Diada del 20è aniversari aquest dijous

Una Diada molt especial per la colla de la UAB

9d6 dels Ganàpies // Foto: Marta Casas

9d6 dels Ganàpies // Foto: Marta Casas

Aquest dijous, 26 de març, tindrà lloc el punt culminant de les celebracions dels 20 anys dels Ganàpies de la UAB, la primera colla castellera universitària, que porten tota la temporada organitzant diversos actes per commemorar aquesta efemèride. L’esdeveniment més important i destacat de la celebració del 20è aniversari serà la Diada castellera a la Plaça Cívica, que comptarà amb diverses activitats al llarg del dia.

A la celebració estan convidats els Bergants del Campus Terrassa, els Emboirats de la UVic i els Trempats de la UPF.

Les activitats començaran a les 13h amb un Torneig de Botifarra a la Plaça Cívica, i l’actuació castellera serà a les 15h. Un cop acabi la diada, hi haurà festa amb els PD’s residents Ganàpies, fins les 21h, quan es farà un sopar de germanor. En acabat, la festa continuarà a la República del Ritmo de Cerdanyola, on hi haurà un concert especial.

En aquest enllaç hi ha l’esdeveniment al Facebook per convidar tot el món casteller a un dia que, sens dubte, serà memorable i molt especial per als de Bellaterra.

Switch to mobile version