Autor Hockey herba
14 Març 2015 a 10:30

El Junior masculí, semifinalista de Copa amb èpica

Els de Jorge Dabanch guanyen a l’Atlético San Sebastián als shootouts

Junior masculí Copa

Partidàs ente Atlético San Sebastián i Junior // Foto: Jaime Blanco

ATLÉTICO SAN SEBASTIÁN 3-3 JUNIOR FC (SO: 2-3) 

Hi ha moltes maneres de guanyar un partit i el Junior masculí va escollir la via de l’èpica per classificar-se a les semifinals de la Copa del Rei de hockey herba. Els santcugatencs van haver d’anar als shootouts contra un Atlético San Sebastián molt dur que els va retallar dos cops l’avantatge que havien obtingut durant els 60 minuts reglamentaris. Al final, els de Jorge Dabanch es van guanyar el bitllet per unes semifinal que jugaran amb tota la il·lusió del món i sense cap mena de pressió.

El Junior va posar-se aviat per davant al marcador gràcies als gols de Gerard García i Nil Marí al primer quart. Amb tot, abans d’acabar-lo els bascos van reduïr diferències i als quatre minuts del segon quart van fer el segon gol, el que empatava el matx. La tònica sempre va ser de màxima igualtat i de moltes alternatives al joc i per això, malgrat que el Junior va posar-se de nou per davant, un San Sebastián molt combatiu va empatar per tercera vegada el partit a cinc minuts per acabar. Tot es va decidir als shootouts i gràcies a que els de Sant Cugat van estar més encertats la victòria final va ser vallesana.

El Polo, rival a semifinals

L’obstacle a superar per ser a la final es diu Real Club de Polo de Barcelona. El Junior s’enfrontarà al vigent campió avui a les 17 h i ho farà sense la pressió que els barcelonins si tindran. En el fins ara únic precedent de la temporada els santcugatencs van caure per la mínima (1-0) contra l’actual líder de la Divisió d’Honor A.

Switch to mobile version