Autor Hockey herba
13 Març 2015 a 9:30

El Junior femení buscarà un cop d’efecte a la Copa

Tindrà un primer tall complicat contra les favorites

Junior DHF

El Junior celebrava així la classificació per la Copa de la Reina al camp del RS Tenis el passat 30 de novembre // Imatge del Twitter @JuniorDHF

 

Van ser campiones l’any 1988 i des de llavors no han tornat a assaborir l’èxit a la Copa de la Reina. Aquest any pinta complicat perquè el sorteig va jugar una mala passada i va emparellar el Junior amb el Club de Campo, les grans favorites, als quarts de final de la competició. Amb tot, al sí del club santcugatenc no hi ha por i volen donar la sorpresa fent fora les madrilenyes a les primeres de canvi.

Juan Manuel Mas, tècnic de les vallesanes, té molt clar contra qui s’enfronta: “Probablement sigui la millor plantilla de tota la Divisió d’Honor”, afirma sense embuts. “Tenen diverses jugadores internacionals i any rere any destaquen”, afegeix. I es que la magnitud del Club de Campo és molt gran: és l’equip amb més Copes i l’ha guanyat en sis de les set últimes edicions. A més, defensen títol i son les actuals líders de la lliga, cosa que els dóna encara més números per ser les campiones finals.

Però el cas és que el Junior ha estat una pedra a la sabata en els dos encontres que han disputat fins ara: “Al primer vam perdre per la mínima i al segon, al nostre camp, vam empatar 2-2 un partit que perdiem al descans gràcies a una gran reacció”. Aquest argument és al que s’agafa Mas per creure en la victòria. A aquest i al de la pressió: “Elles en tindran més”, diu amb seguretat. “Per nosaltres serà un partit on tinguem molt a guanyar i poc o res a perdre”, afegeix posteriorment.

Baixes sensibles

Per si la dificultat del partit no fos suficient el Junior acudirà a Can Salas (Terrassa) amb dues baixes sensibles: Cristina Riba i Pancha Pizarro. La primera està lesionada i té per llarg i la segona té compromisos internacionals amb la seva sel·lecció, Chile. En aquest sentit Mas afirma que la temporada “està sent un via crucis constant” perquè “no hem aconseguit encara estar-hi totes disponibles”.

Junior i Club de Campo obriran la competició femenina avui a les 11 h en un partit que es preveu ajustat malgrat la diferència entre un i altre equip.

Switch to mobile version