Autor Hockey herba
15 Març 2015 a 10:30

El Junior es queda a les portes de la gran campanada

Perd contra el Polo després de desaprofitar un avantatge de dos gols

Junior masculí Copa

El Junior es va quedar a les portes d’una gran gesta // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

RC POLO 3-2 JUNIOR FC

Es van quedar molt a prop. El Junior va tenir l’oportunitat de fer una gesta enorme i disputar la final de la Copa del Rei tot eliminant al gran favorit, el Polo. Però al final els camins predefinits es van reprendre i els santcugatencs es van quedar fora de competir pel títol contra l’Atlètic Terrassa. Derrota final dels de Jorge Dabanch per 3-2 en un partit que va tenir controlat i que, després d’una aturada temporal per la calamarsada, va deixar escapar.

El Junior va sortir a per totes, sense cap pressió i disposat a fer realitat el somni. I tot va anar rodat als primers minuts ja que Gerard García va avançar als vallesans. Bons minuts dels de Jorge Dabanch durant el primer quart, que van tenir als vigents campions contra les cordes. Aquest guió, però, no va tenir continuïtat ja que quan només havia transcorregut un minut del segon periode la calamarsa va fer acte de presència a Can Salas i va obligar als àrbitres a aturar el matx una bona estona.

Amb la represa, emoció

Una hora després de la suspensió es reprenia el matx. El temps ja havia afluixat i els operaris del camp havien treballar de valent per acondicionar mínimament la gespa. Amb el retorn arribava el segon gol del Junior a tocar del descans. Seguia la sorpresa i ja agafava una gran magnitud. Només quedava la segona meitat per acabar de rematar la feina.

Però llavors va aparèixer el Polo campió i líder de la lliga. Després d’empatar el matx amb una reacció que fregava l’heroica el partit es trencava i quedava a l’espera d’algun cop d’efecte que el decantés cap un o altre cantó. Aquest cop va arribar, desgraciadament, per part dels de Carlos García, que en un penal córner a pocs segons per acabar van fer el definitiu 3-2. Cruel final per un Junior lluitador que avui intentarà guanyar el bronze contra l’SPV Complutense.

Switch to mobile version