Autor Voleibol
31 Març 2015 a 11:00

El CV Sant Cugat arrasa aquest cap de setmana

Camí de la fase d’ascens a la Superlliga, i líders de la classificació a 2a Catalana

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

En la categoria Sènior Superlliga 2: Fase Final, les del CV Sant Cugat es van enfrontar al CV Torrelavega en un partit a les terres càntabres. La intenció era seguir sumar punts en aquesta fase d’ascens (1-3).

Les de Sant Cugat van dominar el partit des del principi. El seu bon treball en el servei va complicar l’existència a la recepció local. El bloqueig en defensa de les vallesanes va funcionar a un altíssim nivell, i això va posar molt nerviós a l’equip de Torrelavega.

Tant el primer com el segon set se’ls van endur clarament les del CV Sant Cugat. Sabien que el que els costaria seria tancar el partit. La reacció local va arribar en el tercer set després de fer diversos canvis en l’equip titular. La bona feina de la col·locadora en la distribució va donar alguns problemes a les santcugaqtenques, que no es van saber adaptar a l’alt ritme proposat i van perdre el set.

En el quart i definitiu van tornar a dominar les visitants, els continus errors de l’equip de Torrelavega els va facilitar molt les coses, però la bona tasca defensiva de les del CV Sant Cugat va ser la clau per endur-se la victòria. En definitiva, tres punts més que les porten a la segona posició de la classificació i les deixa amb les opcions intactes per aconseguir l’ascens.

Pel què fa a les Sèniors a 2a Catalana: 2a Fase –Campionat, l’equip de Sant Cugat es va enfrontar al CV Gavà en un partit ben preparat per part de les vallesanes (0-3).

En un inici el matx va estar molt igualat, la tensió i el respecte mutu es notava a l’ambient. Es van jugat punts molt llargs on les jugadores acabaven sense aire, el servei del Gavà escurçava els avantatges en el marcador que el Sant Cugat intentava mantenir. D’aquesta manera es va arribar a un final de set ajustat on la sang freda que van demostrar les vallesanes va determinar el primer set, i potser també el partit.

En el segon set, l’equip de Gavà va sortir una mica despistat, fet que les del CV Sant Cugat van aprofitar puntuant amb les seves receptores i oposades, mentre que les centrals seguien fent una molt bona tasca defensiva.

En el tercer i definitiu set, el Gavà va sortir a pista més ofensiu i amb una disposició tàctica que s’aprovava al que les de Sant Cugat s’havien esperat. Va ser el moment en que les centrals van atacar més, però amb el set quasi guanyat, les visitants es van adormir, i van acabar patint més del compte al final del set. No obstant això, van saber reprendre la sang freda i així acabar un partit victorioses amb tres punts que les situen al capdavant de la classificació.

Recordem també que les Sènior a 1a Nacional: Grup B Ascens s’han classificat en tercera posició.

Switch to mobile version