Autor Voleibol
23 Març 2015 a 13:00

Dos partits difícils per als equips sènior del CV Sant Cugat

Derrota en la Fase d’Ascens de Superlliga 2 i victòria a 2a Catalana

Imatge cedida pel CV Sant Cugat

Imatge cedida pel CV Sant Cugat

El passat cap de setmana, les Sèniors a Superlliga 2: Grup B – Fase Final es van enfrontar al VP Madrid en un partit molt disputat.

Les de Sant Cugat van arribar a Madrid amb moltes ganes de lluitar per estar a dalt de tot en aquesta fase d’ascens i ho van deixar tot a la pista. L’ambient convidava a un bon partit on es respirava voleibol per tot arreu.

Malgrat el dubtós inici de les vallesanes, en el qual no van trobar posicionament, van igualar el partit al segon set posant contra les cordes l’equip local. El bon posicionament tàctic, i la gran defensa del segon set no van ser suficients per aconseguir un tercer set de màxima igualtat on els petits errors de les del CV Sant Cugat les van condemnar al final del set.

En el quart set es van saber reposar, van sortir fortes i no van cedir avantatge al rival. En el desempat però, els errors van tornar a condemnar l’equip vallesà, i malgrat haver lluitat fins al final, el set va caure a favor de les locals per un ajustat 15 a 13.

Malgrat la derrota per 3 a 2, les santcugatenques tornen a casa amb un bon sabor de boca pel punt sumat, i amb ganes de seguir treballant per seguir sumant objectius. L’equip sap que aquesta fase d’ascens serà llarga, i que encara hi ha molt voleibol per donar i gaudir.

En la mateixa jornada, les Sènior a 2a Catalana: 2a Fase – Campionat es van enfrontar al Vòlei 6 Manresa en un partit on es van endur una treballadíssima victòria.

El partit va començar amb un primer set amb un Manresa molt intens que va superar a les santcugatenques, les quals no van saber aturar els seus atacs. En el segon i tercer set, ja més assentades al camp, les del CV Sant Cugat van trobar la manera d’aturar el joc de les locals pel centre i fer mal en recepció. En el quart i el que hauria d’haver estat definitiu, van fallar en el servei, i continus errors no va deixar més remei a les vallesanes que arribar a un final ajustat en el marcador que es va endur el Manresa.

En el tie-break, fent un servei correcte, finalment les del CV Sant Cugat van dominar el joc i van acabar enduent-se el partit per un 2 a 3. En definitiva, un resultat positiu per a un equip ambiciós que espera amb ganes l’enfrontament amb les actuals líders en la següent jornada.

Finalment, cal apuntar que les Sènior a 1a Nacional: Grup B Acens, han quedat en tercer lloc en la classificació final.

Switch to mobile version