Autor Societat
25 Març 2015 a 12:45

Diverses poblacions fan un minut de silenci per les víctimes de l’accident d’avió

Set víctimes eren del Vallès Occidental

[wzslider info=”true”]

Aquest matí, i amb tal d’honorar la memòria de les víctimes de l’accident d’avió que es va produir ahir als Alps francesos, diversos ajuntaments d’arreu de Catalunya han guardat un minut de silenci, generalment a les portes de l’Ajuntament de cada localitat. En total hi ha 49 víctimes de nacionalitat espanyola, la gran part d’ella, residents a Catalunya.

Molts dels Ajuntaments, en senyal de dol, han suspès els actes que tenien previstos tant ahir a la tarda com avui, i les banderes dels consistoris onegen a mig pal. El President de la Generalitat, Artur Mas, va decretar ahir dol oficial a tot el territori els dies 25, 26 i 27 de març de 2015, durant els quals se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials, i les banderes onejaran a mig pal en edificis públics i dependències de la Generalitat.

 

Switch to mobile version