Autor Atletisme
3 Març 2015 a 14:00

Demà es tanquen les inscripcions per a les 5 Milles Femenines de Valldoreix

Aquest any el circuit és 100% urbà

5 Milles Femenines de Valldoreix

5 Milles Femenines de Valldoreix

Aquest diumenge tindran lloc les 5 Milles Femenines de Valldoreix, una de les cites més importants de l’atletisme femení de Catalunya, que organitzen l’EMD de Valldoreix i el Complex Esportiu de Valldoreix per commemorar el 8 de març. El circuit d’aquest any és totalment urbà, recorre els principals barris de Valldoreix i passa per les avingudes principals i els llocs més emblemàtics.

Les inscripcions estan obertes fins demà, 4 de març, i només són vàlides un cop s’ha fet efectiu el pagament (és gratuïta per a menors i dones en situació d’atur laboral). Es poden realitzar per internet, o presencialment al Complex Esportiu Valldoreix . Les menors de 18 anys han d’anar acompanyades d’un tutor legal que les autoritzi a participar sota la seva responsabilitat. El xip, que és obligatori, es pot comprar, llogar o dur-lo de casa.

Els dorsals caldrà recollir-los a la fira de la corredora, que tindrà lloc dissabte 7 de març de 10h a 14h a l’estació dels FFCC de Valldoreix, o el mateix dia de la cursa a partir de les 8:30 a la zona de la sortida.

Entre els serveis que s’ofereix a les corredores, hi ha:

– Cronometratge amb xip
– 2 Avituallaments líquids
– Servei de fisioteràpia a meta
– Vestidors i dutxes
– Guarda-roba
– Servei d’ambulàncies
– Bossa del corredor amb samarreta tècnica per a només els inscrits a les 5 Milles

El plànol del circuit

Curses Infantils

Els nens i nenes d’entre 6 i 15 anys també poden participar a les 5 Milles d’aquest diumenge, ja que hi haurà tres curses per als més petits, dividides en sis categories, que es repartiran més de 60 premis.

L’objectiu de l’organització és promoure l’atletisme i l’esport entre els més petits, per això hi poden participar nens i nenes d’entre 6 i 15 anys, i la seva inscripció (que també es pot fer fins demà) és totalment gratuïta.

Obtindran medalla els sis primers classificats de cada categoria i sexe. Els horaris de les proves són:

 11:30h  >  600 mts – Prebenjamí (masculí i femení) – Nascuts/des 2007-2008
 11:30h  >  600 mts – Benjamí (masculí i femení) – Nascuts/des 2005-2006
 11:20h  >  1000 mts – Aleví (masculí i femení) – Nascuts/des 2003-2004
 11:00h  >  1600 mts – Infantil (masculí i femení) – Nascuts/des 2001-2002
 11:00h  >  1600 mts – Cadet (masculí i femení) – Nascuts/des 1999-2000

Switch to mobile version