Autor Economia
30 Març 2015 a 16:00

CaixaBank ha estat escollit Best Bank in Spain 2015 per la revista Global Finance

Estàndard d’excel·lència i confiança en el sector financer

Isidre Fainé, director de CaixaBank, amb Gonzalo Gortázar conseller delegat de l'entitat

Isidre Fainé, director de CaixaBank, amb Gonzalo Gortázar conseller delegat de l’entitat // Imatge del web de CaixaBank

CaixaBank ha estat escollit com Best Bank in Spain 2015 per la revista especialitzada Global Finance en els premis que concedeix anualment des de fa 22 anys als millors banc del món.

La publicació ha valorat aquelles entitats que “han respost diligentment a les necessitats dels seus clients i han obtingut millors resultats mentre que han posat les bases per al seu èxit futur”.

En l’últim exercici, CaixaBank – dirigida per Isidre Fainé i amb Gonzalo Gortázar com a conseller delegat – ha millorat els seus marges de negoci i ha mantingut un creixement continuat en quotes de mercat, alhora que ha mantingut també uns alts nivells de liquiditat i solvència.

Els premis de la publicació novaiorquesa tenen en compte tant elements objectius com el creixement, la rendibilitat, el desenvolupament de nous negocis i la innovació en productes, com altres subjectius procedents de l’opinió dels analistes financers, les avaluacions i les opinions de consultors i competidors.

Segons l’editor i director editorial de Global Finance, Joseph G. Giarraputo, “són els millors a oferir productes adaptats als mercats específics en què operen; aquests bancs han capejat les condicions volàtils dels últims anys i ara estan preparats per aprofitar la millora de les condicions globals”.

En aquesta línia, el nou Pla Estratègic de Caixa Bank té com a objectius assolir el lideratge en qualitat, confiança i reputació, amb el focus d’atenció posat en el client, obtenir una rendibilitat – ROTE o retorn sobre capital tangible – entre el 12% i el 14% a partit de 2017, i situar la ràtio d’eficiència per sota del 45%.

Aquest premi, convertit en un estàndard d’excel·lència i confiança en el sector financer, s’uneix a altres reconeixements similars atorgats el 2013 per les revistes “The Banker” amb el premi Bank of the Year 2013, i “Euromoney” amb el Best Bank in Spain 2013.

A més, el febrer passat Caixa Bank va ser escollit com l’entitat amb millor banca privada d’Espanya per la publicació britànica “Euromoney” a la Private Banking Survey 2015. L’elecció va ser el resultat de les 2.377 enquestes realitzades a 450 entitats de 90 països, gestor d’alts patrimonis i family offices, que es van identificar a les que consideren millors entitats de banda privada per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci.

Switch to mobile version