Autor Cinema, teatre i televisió
9 Març 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 9 i dimarts 10 de març

Ewan McGregor i Collin Farrell són els protagonistes de "El sueño de Casandra" de Woody Allen

Ewan McGregor i Collin Farrell són els protagonistes de “El sueño de Casandra” de Woody Allen

Dilluns

TVE2

A les 22.00 cinefília amb “El sueño de Casandra”.

Dirigida per Woody Allen, aquesta pel·lícula explica la història dels germans Ian i Terry.

Un és mecànic i l’altre treballa al restaurant del seu pare. Malgrat les seves trifulgues econòmiques, es compten un veler de segona mà. Però l’ambició d’un i els deutes de joc de l’altre, acaben per enfonsar-los. És llavors quan la proposició del seu oncle Harry els obliga a prendre una decisió transcendental que canviarà totalment les seves vides.

Un film estrenat l’any 2007, que compta amb les interpretacions de Ewan McGregor, Colin Farrell, Havley Atwell, Clare Higgins, i Tom Wilkinson, entre d’altres.

 

Telecinco

A les 22.30 segon episodi de “Los nuestros”.

Malgrat la manifesta indignació dels militars de la base de Rabasa i les seves famílies per la imatge que dóna la sèrie de les Forces Armades, avui es projectarà el segon capítol de “Los nuestros”.

Un equip d’intervenció ràpida dels Boines Verdes espanyols, tenen com a missió rescatar als dos fills d’un enginyer resident a Mali que van ser segrestats per una perillosa organització a l’Àfrica Occidental.

Álvaro Cervantes, Hugo Silva, Antonio Velázquez, i Blanca Suárez, entre d’altres, es posen a les ordres de Salvador Calvo per interpretar aquesta nova sèrie dramàtica de Telecinco.

Antena 3

A les 22.30 terror i ciència ficció amb “La cosa”.

Precuela de la pel·lícula homònima dirigida per John Carpenter i protagonitzada per Kurt Russell, que es basava en un clàssic de sèrie B dels anys 50.

La paleontòloga Kate Lloyd s’uneix a un equip d’investigadors a l’Atlàntida per estudiar una nau extraterrestre que ha aparegut enterrada en el gel. Al seu interior, hi rau un organisme congelat, aparentment mort durant l’accident de la nau.

Estrenada l’any 2011, compta amb les interpretacions d’Adewale Akinnouoye-Agbaje, Mary Elisabethz Winstead, Joel Edgerton, Ulrich Thomsen, Eric Christian Olsern, Paul Braunstein, i Eric Christian Olsen, entre d’altres.

———————————————————————-

Dimarts

TV1

A les 22.35 cinema d’acció amb “Peligro inminente”.

Estrenada l’any 1994 i dirigida per Phillip Noyce explica la història de Ryan, nomenat subdirector de la CIA quan l’Almirall James Greer cau greument ferit.

La seva primera missió serà investigar l’assassinat d’un dels amics personals del President, un important home de negocis vinculat al tràfic de drogues colombià. Però sense que en Ryan ho sàpiga, la CIA ha enviat una força paramilitar, dirigida pel temible Clark, contra l’exèrcit colombià. Atrapat entre dos focs, en Ryan decideix arriscar la seva carrera i la seva vida per l’única causa en la que encara creu: la veritat.

Un film que compta amb les interpretacions de Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, Joaquim de Almeda, Henry Czerny, Harris Yullin, Jorge Luke, Donald Moffat, Miguel Sandoval, Benjamin Bratt, Raymon Cruz, Dean Jones, Thora Birch, Ann Magnuson, Hope Lange, Tom Tammi, Tim Grimm, Belita Moreno, James Earl Jones.

TVE2

A les 22.00 cinema romàntic amb “Habitación en Roma”.

Inspirada en la pel·lícula “En la cama”, del xilè Matías Bize, explica com a l’estiu del 2008, en un hotel del centre de Roma es coneixen una russa i una espanyola.

Al dia següent, l’Alba ha de tornar a Espanya, i la Natasha a Rússia. A l’habitació de l’hotel es respira una atmosfera carregada d’erotisme i sensualitat. Entre elles neix un sentiment nou que ambdues accepten. Durant dotze hores, les dues dones es confien les seves vides, parlen dels seus compromisos, i de l’amor sincer per les seves respectives parelles.

Dirigida per Julio Medem, compta amb les interpretacions protagonistes d’Elena Anaya, i Natasha Yarovenko.

 

TV3

A les 22.50 estrena documental amb “Sense ficció: Confessions d’un banquer”

Guardonat amb el premi a Millor documental a l’European Film Award 2014, “Confessions d’un banquer” presenta un poderós banquer alemany que dóna una visió inquietant de les seves emocions, motivacions i prediccions, mentre ens revela un univers paral·lel d’ingressos desorbitats i pressió despietada.

A través de les seves explicacions es descobreix un sistema que aïlla els banquers de la resta del món, i els fa incapaços de reflexionar sobre la seva pròpia feina.

Un documental dirigit pel cineasta Marc Bauder, i estrenat mundialment a la Setmana de la Crítica de Locarno, que va formar part de la secció oficial de la darrera edició del DocsBarcelona.

Switch to mobile version