Autor Cinema, teatre i televisió
7 Març 2015 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 7 i diumenge 8 de març

Cartell d'"Un plan brillante" amb Demi Moore i Michael Caine

Cartell d'”Un plan brillante” amb Demi Moore i Michael Caine

Dissabte

TV1

A les 22.05h cinema de suspens amb “Un plan brillante”.

Laura Quinn és  una de les treballadores de la firma London Diamond Corporation, l’empresa de diamants més importants del món. Malgrat treballar molt durament i esforçar-se per prosperar en la seva carrera, sempre topa amb obstacles derivats del masclisme que domina la companyia. Un dia, Laura decideix aliar-se amb el Sr. Hobbs, un veterà que té un pla excel·lent per a un robatori.

Una pel·lícula estrenada l’any 2007 de la mà del director Michael Radford, i guió d’Edward Anderson, amb les magistrals interpretacions protagonistes de Demi Moore i Michael Caine.

Antena 3

A les 22.00 a El peliculón estrena a televisió de “Battleship”.

Adaptació cinematogràfica lliure del popular joc de taula de Hasbro conegut com “Hundir la flota” o “Batalla naval”. En aquest cas, la batalla serà entre la flota dels Estats Units i una flota alienígena. Èpica aventura que transcorre per mar, cel i terra, en la que el nostre planeta lluita per sobreviure amb una força molt superior.

Un film de ciència ficció estrenat l’any 2012, amb direcció de Peter Berg, i les interpretacions de Taylor Kitsch, Liam Neeson, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker, Josh Pence, Rihana, Tadanobu Asano, Hamish Linklater, Peter MacNicol, John Tui, Rami Malek, i Jesse Plemons.

 

TV3

A les 23.40 cinema de terror amb “Emergo”.

Un grup d’investigadors que es centren en successos paranormals van a un apartament en el que estan passant coses estranyes. Trucades telefòniques sense resposta, sons dels quals se’n desconeix l’origen, objectes que es mouen sols… A poc a poc, aquests estranys esdeveniments seran cada vegada més violents.

Dirigida per Carles Torrens, escrita per Rodrigo Cortés i estrenada l’any 2011, compta amb les interpretacions de Damian Roman, Francesc Garrido, Gia Mantegna, Souleymane Diop, Michael O’Keefe, Rick Gonzalez, Kai Lennox, Laura Martuscelli, Fiona Glascott, Fermí Reixach.

———————————————————————-

Diumenge

TVE

A les 22.00 La Película de la semana amb “Invasión a la Tierra”.

A l’any 2011, la invasió a la Terra és precedida per l’atac de forces desconegudes que semblen meteorits. Una rere l’altra van caient les grans ciutats del món, i Los Àngeles s’ha convertit en l’últim bastió dins dels Estats Units. En mig de tot el caos, a un sergent de la Marina i als seus homes, se’ls encarrega la missió de rescatar a la població civil d’una zona que va ser bombardejada.

Estrenada l’any 2011, i dirigida per Jonathan Liebesman, compta amb les interpretacions d’Aaron Eckhart, Michelle Rodríguez, Bridget Moynahan, Michael Peña, Ne-Yo, Ramon Rodríguez, Taylor Handley, Cory Hardrict, Jadin Gould, Bryce Cass i Joey King, entre d’altres.

 

TVE2

A les 23.00 estrena del programa “This is Opera”.

Ramón Gener, presentador del programa “Òpera en texans” emès pel Canal 33, arriba ara a TVE2 amb un programa similar titulat “This is Opera”. Es tracta d’una sèrie de 30 capítols que fa un recorregut per la història de l’òera, des del naixement del gènere i fins als nostres dies.

Aquest cap de setmana el programa s’estrena amb un capítol dedicat a l’òpera “Carmen” de Georges Bizet, i la seva relació amb el mite de la dona alliberada i independent.

 

Antena 3

A les 22.00 El peliculón amb “Contraband”.

Estrenada l’any 2012 és un remake de “Reykjavik-Rotterdam” (Óskar Jónasson, 2008), que explica la història de Chris Farraday, un home que va deixar el món de la delinqüència.

Un dia, quan el seu cunyat Andy fracassa en un assumpte de drogues que li havia encarregat el seu implacable cap Tim Briggs, en Chris es veurà obligat a tornar al contraban per pagar el deute de l’Andy. Després de reunir un equip de primera amb ajuda del seu millor amic, se’n van a Panamà. La operació consisteix en tornar amb milions de dòlars en bitllets falsos. En Chris haurà d’utilitzar tots els seus recursos per eludir una perillosa xarxa criminal de narcotraficants, policies i sicaris, abans que la seva dona i els seus fills es converteixin en objectiu de la banda.

Switch to mobile version