Autor Esports
30 Març 2015 a 13:00

Álvaro Barreneche (UESC) guanya l’Open Catalunya de tennis taula

És la primera vegada que un jugador de la UESC guanya un Open en categoria Absolut A

Álvaro Barreneche (UESC TT), campió de l'Open Catalunya // Imatge cedida per la UESC

Álvaro Barreneche (UESC TT), campió de l’Open Catalunya // Imatge cedida per la UESC

Álvaro Barreneche, jugador de la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), ha guanyat l’Open Catalunya de tennis taula, la competició catalana més important pel rànquing individuals dels jugadors que s’ha disputat  aquest dissabte.

La UESC ha obtingut uns excel·lents resultats en la categoria Absolut A. El primer equip presentava tres jugadors: Josep Antón, Pau Gaju i Álaro Barreneche. Els tres s’han creuat al quadre final i s’han hagut d’enfrontar entre ells. Barreneche i Gaju han disputat els vuitens de final, amb victòria per 3-0 de Barreneche, i després el mateix Barreneche ha derrotat Josep Antón, també per 3-0, als quarts de final.

A les semifinals el vermell-i-negre ha derrotat per 3-1 Àlex Vidal (CETT Esparraguera) i a la final ha superat la promesa resident al CAR de Sant Cugat, Joan Masip (CPP Igualada), per 3-1.

És la primera vegada a la història que un jugador de la UESC de Tennis Taula (UESC TT) guanya un Open Catalunya en la categoria Absolut A. “Barreneche està demostrant aquesta temporada una progressió espectacular”, en ha comentat el seu company Josep Antón.

Switch to mobile version