Autor Societat
6 Febrer 2015 a 15:00

UASC reclama a l’EMD que es faci efectiu l’enderroc de tres cases de Valldoreix

Una sentència del TSC detecta irregularitats en la llicència d’obres

UASC // Imatge cedida per la UASC

UASC vol que es compleixi la sentència del TSC // Imatge cedida per la UASC

Un Altre Sant Cugat (UASC) ha requerit avui al president de l’EMD de Valldoreix perquè faci acomplir la sentència ferma i no recurrible del Tribunal Superior de Catalunya (TSC) que ordena l’enderroc de tres cases situades a la cantonada dels carrers Coster i Sant Francesc de Valldoreix per irregularitats detectades en les llicències d’obres.

Al mateix temps UASC considera que s’han de depurar les responsabilitats dels polítics de CiU que governaven l’EMD en els anys 2001 i 2002 i que les van permetre. Per la plataforma tots els costos d’advocats, despeses judicials i indemnitzacions derivats d’aquest cas no han d’afectar a l’EMD de Valldoreix i per extensió als veïns de la localitat, sinó que l’han d’assumir els responsables polítics que el van causar.

Per últim, la plataforma creu que s’haurien de revisar urgentment altres casos urbanístics que estiguin als jutjats i que puguin arribar a considerar-se il·legals.

Switch to mobile version