Autor Entitats
13 Febrer 2015 a 12:00

UASC exigeix un recol·lector d’aigües als accessos de l’escola La Floresta

La plataforma fa seguiment de la qualitat de les obres

aigües pluvials

Bassals d’aigües fluvials als accessos a l’escola La Floresta // Imatge cedida per UASC

Un Altre Sant Cugat (UASC) ha reclamat a l’Ajuntament la instal·lació immediata d’un recol·lector d’aigües pluvials en els accessos a l’escola La Floresta, perquè els dies de pluja intensa les aigües pluvials envaeixen la calçada i les voreres dificultant el pas de cotxes i persones.

UASC va lamentar que aquest aspecte no es tingués en compte quan es van fer les obres d’arranjament del Camí de Can Pagan i va recordar la importància de tenir en compte la recollida d’aigües pluvials que baixen de les zones boscoses quan s’iniciï el proper pavimentat dels carrers de La Floresta, molt d’ells amb forts pendents.

Switch to mobile version