Autor Voleibol
23 Febrer 2015 a 14:00

Pòquer de victòries dels sèniors del CV Sant Cugat

Gran jornada pels equips santcugatencs

Imatge de la web del CV Sant Cugat

Imatge de la web del CV Sant Cugat

Volley is life Grup 2008 0 – 3 CV Sant Cugat

El sènior de Superlliga 2 del CV Sant Cugat va aconseguir una important victòria en un partit en què es jugaven continuar segones en la classificació. Les santcugatenques van dominar el partit d’inici a fi, tot i que van cometre, igual que les locals, força errors. Gràcies a un millor posicionament en defensa, les visitants van guanyar el primer set; i el segon i el tercer els van guanyar més còmodament. Malgrat no mostrar un gran joc, van ser molt solvents en atac i en el sac, i els constants errors de les locals van donar-los ales per poder desplegar el seu joc sense massa risc.

CD Universidad de Granada 0 – 3 CV Sant Cugat

En el segon partit del cap de setmana, el CV Sant Cugat s’enfrontava a un rival directe, que no va posar les coses gens fàcils. El primer set va ser molt intens, on ambdós equips van basar el joc en l’aspecte defensiu, i cap dels dos es va aconseguir distanciar en el marcador fins la recta final del set. El bloqueig per part de les santcugatenques va funcionar a la perfecció, però pel contrari, van cometre errors en la recepció. En 3 accions defensives, van aconseguir una petita diferència que va ser suficient per guanyar el set.

En el segon set, el CV Sant Cugat va sortir amb una gran intensitat, bloquejant molt bé i forçant molts errors per part del CV Granada. Després d’aconseguir posar distància en el marcador, no van donar cap opció per a la remuntada, imposant-se amb claredat. El tercer set, en canvi, va ser molt ajustat, sense dominador clar i amb molta intensitat per part dels dos. En la recta final, la solvència del Sant Cugat en atac va ser determinant per aconseguir la victòria. Amb aquesta, les santcugatenques depenen d’elles mateixes per classificar-se al play-off i continuar en la lluita per l’ascens a Súper Lliga 1.

CV Sant Cugat 3 – 0 CE Universitat d’Alacant

El Volei Sant Cugat de Primera Nacional va aconseguir també una important victòria per a les aspiracions a la segona posició, i per seguir al líder, que segueix fort, davant un rival al qual les santcugatenques tenien ganes, atès al mal joc que van mostrar en el partit d’anada.

El partit va començar amb errors per ambdues bandes, i no va ser fins al final del set que van poder separar-nos i guanyar-lo. El segon set també va tenir errors, però l’equip de Sant Cugat va aconseguir sumar amb força facilitat. En el tercer set, el CE Universitat d’Alacant va afluixar, i van poder distanciar-se, sense donar opcions a la remuntada. Amb aquesta victòria, doncs, es mantenen les opcions del CV Sant Cugat a l’ascens.

CE Eduvòlei Ametlla 2 – 3 CV Sant Cugat

Finalment, l’equip que juga a la Segona Catalana, va aconseguir guanyar a domicili per 2 sets a 3. Excepte el primer set, que va dominar l’equip de l’Atmella, tots els altres sets van ser molt disputats fins al final. L’Eduvolei va jugar amb un fort servei, que va posar en compromís a la recepció del CV Sant Cugat, i aquestes contestaven amb serveis tàctics per tal de complicar la construcció de l’atac.

El Sant Cugat va créixer en bloqueig, fent una gran tasca tancant els millors atacs del rival. El partit es va acabar decidint en un bon inici del tie-break, i mantenint el cap fred quan el rival s’acostava al marcador. L’equip santcugatenc se situa líder, una posició que intentaran mantenir en una lliga que està molt igualada.

Switch to mobile version