Autor Política
2 Febrer 2015 a 9:15

Pere Soler serà l’alcaldable del PSC Sant Cugat

Assumeix els càrrecs deixats per Villaseñor

Pere Soler // Imatge del web del  PSC Sant Cugat

Pere Soler // Imatge del web del PSC Sant Cugat

El regidor dels socialistes de Sant Cugat, Pere Soler serà l’alcaldable del PSC  a les eleccions municipals.

Tot i que Soler està pendent de ser ratificant en la propera assemblea del partit, la seva candidatura és la única que ha estat presentada després de la renuncia fa uns dies de Ferran Villaseñor.

D’aquesta manera, Pere Soler assumeix els càrrecs de Villaseñor, tant com a portaveu del grup com alcaldable.

Segons ha comunicat el Primer Secretari de l’Agrupació, Michael Cáceres, i membre de la comissió gestora encarregada del procés d’elecció de candidat, després de la dimissió de Ferran Villaseñor, el passat 19 de gener, “la comissió gestora, a 30 de gener, només hem rebut la candidatura presentada pel regidor i militant del PSC, Pere Soler. Ara s’obre un breu període de temps per tramitar aquesta candidatura i elevar la proposta a la propera assemblea, que serà l’òrgan que haurà de ratificar el proper candidat del PSC a les municipals de Sant Cugat”.

Segons Cáceres l’haurem de convocar en el decurs dels propers dies i així poder ratificar definitivament el nostre candidat a les municipals”,  ja que encara no hi ha data decicida.

El primer secretari del PSC local comentava estar satisfet del procés que hem fet de la manera més ràpida possible i garantint, de forma transparent i imparcialment, el dret dels militants d’optar a encapçalar la candidatura del PSC a les municipals”. 

Pere Soler ha donat les gràcies a través de twitter pel suport rebut després de prendre la decisió d’encapçalar la candidatura.

Switch to mobile version