Autor Societat
10 Febrer 2015 a 17:30

L’Ajuntament de Mira-sol i les entitats del barri constitueixen la primera taula sociocultural

L’òrgan gestionarà els projectes futurs

L'alcaldessa es va reunir amb els representants de les entitats de la Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol

L’alcaldessa es va reunir amb els representants de les entitats de la Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol // Foto: Localpress

Ahir va néixer la primera Taula Coordinadora Sociocultural del barri de Mira-sol. L’alcaldessa, Mercè Conesa, es va reunir amb els representants de les diferents entitats que conformen la nova iniciativa i que, juntament amb l’Ajuntament, prendran decisions, controlaran i gestionaran activitats i projectes del barri, dins i fora del Casal.

El consistori està representat al nou òrgan pels tècnics municipals i la cooperativa Doble Via, empresa concessionada del Casal. A més d’un representat de cada entitat i col·lectiu, també hi formen part la direcció d’àmbit del Servei a les Persones, el cap de servei de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat, la tècnica directora de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) i la referent del Casal de Mira-sol.

Reforçar el teixit associatiu, facilitar la interrelació entre les entitats i el treball en equip, resoldre conflictes, donar veu als veïns i veïnes i crear comissions de treball específiques són alguns dels objectius que es proposen els membres de la nova taula sociocultural.

La coordinadora es reunirà de forma ordinària trimestralment i  les seves decisions seran preses per consens. Es crearan grups de treball per desenvolupar les feines acordades i es constituirà una comissió estable que segueixi l’execució del pla d’acció. Anualment, la taula proposarà al Consell de barri de Mira-sol un pressupost derivat del fons de lliure disposició per projectes socioculturals.

Switch to mobile version