Autor Esports
3 Febrer 2015 a 14:00

La PBSC signa un acord de col·laboració amb Dinamiks i convoca eleccions a la presidència

L’Assembla General de la Penya Blaugrana serà el 27 de març

El Director General Carlos Felipe representava a Dinamiks, i el president Josep Maria Félez a la Penya Blaugrana de Sant Cugat durant la  la signatura // Imatge cedida per Dinamiks

El Director General Carlos Felipe representava a Dinamiks, i el president Josep Maria Félez a la Penya Blaugrana de Sant Cugat durant la la signatura de l’acord // Imatge cedida per Dinamiks

L’acord col·laboració entre la Penya Blaugrana de Sant Cugat del Vallès (PBSC) i Dinamiks , empresa social de serveis educatius d’oci i esport, es va signar ahir dilluns 2 de febrer. Les dues entitats han col·laborat aquests darrers anys en diferents esdeveniments, i aquest acord no fa més que protocol·litzar el compromís mutu en vers d’accions solidàries, principalment destinades al municipi de Sant Cugat del Vallès. Un dels projectes solidaris més destacats que dur a terme Dinamiks és el BTTEA, que té l’objectiu d’apropar l’esport als nens i nenes afectats del Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) a través de la bicicleta i la psicomotricitat. La pràctica d’aquests esports permet als nens  guanyar en autonomia, autoestima i desenvolupar les seves habilitats psicomotrius. A més, els permet gaudir de l’esport i la bicicleta de manera inclusiva tota la seva vida, prevenint-los del sedentarisme i l’aïllament social

Per altra banda, la PBSC ha publicat el seu full de ruta per la convocatòria d’eleccions a la presidència de la Penya Blaugrana:

El 10 de febrer es realitzarà l’acte públic per a la designació per sorteig dels tres membres que fomaran la junta electoral.

Del 12 al 19 de febrer es farà l’exposició pública del cens electoral.

Entre el 20 i 21 de febrer es podran fer les reclamacions al cens electoral a la seu social situada al carrer Sant Domènec 15, en horari de 18 a 20 hores.

El 23 i 24 de febrer es procedirà a fer la resolució a les reclamacions al cens electoral a la seu social, en horari de 18 a 20 hores.

El 25 de febrer es realitzarà l’aprovació del calendari electoral i es presentaran les candidatures (aquesta inscripció restarà oberta durant quinze dies consecutius).

Finalment, el 27 de març, se celebrarà l‘Assemblea General Extraordinària per les votacions.

Switch to mobile version