Autor Política
28 Febrer 2015 a 15:30

La JNC de Sant Cugat escollirà el nou president local

Pol Moragas proposa un procés de primàries obertes

JCN presentant el procés participatiu obert per joves a SantCugat // Imatge del twitter de JNC

A l’esquerre, el president de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Pol Moragas // Imatge del twitter de JNC

Al llarg del cap de setmana, els 6 delegats de Sant Cugat assistiran al congrés que debatrà les 5 ponències ideològiques de l’organització. A més, es renovaran els càrrecs directius del Consell Executiu Nacional, i es convocaran les assemblees territorials i locals extraordinàries per elegir-ne el president local.

El congrés va estar marcat per la tensa situació que viu el país, després de l’anunci d’eleccions realitzat pel President Mas. Cal destacar que serà el primer congrés de la història d’aquesta organització, on la persona que l’encapçalarà serà escollida per a tots els militants, a través d’un sistema de votació electrònica que permet la votació de tothom, des de qualsevol punt, i amb total garantia.

El president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Cugat del Vallès, Pol Moragas, i els consellers nacional Jordi Izquierdo i Oriol Torres encapçalaran l’assemblea, i els acompanyaran els militants Marc Vidiella, Ricard Oliveres i Aleix Carreter, elegits en la passada assemblea comarcal. Aquests són els 6 santcugatencs que participaran en el congrés.

Al finalitzar el congrés, els presidents comarcals i locals convocaran les seves assemblees per elegir president. Moragas tindrà dos mesos per convocar l’assemblea extraordinària, i proposar un procés electoral on s’hi pugui participar més enllà de la militància.

Switch to mobile version