Autor Futbol
25 Febrer 2015 a 14:00

José Manuel Alcaraz, nou entrenador del primer equip del Sant Cugat Esport FC

A la banqueta l’acompanyarà Moisès Hurtado

Jose Manuel Alcaraz // Imatge de la web Galeries del Futbol Català

Jose Manuel Alcaraz // Imatge de la web Galeries del Futbol Català

El Sant Cugat Esport té nou entrenador. Es tracta de José Manuel Alcaraz García, nascut a Barcelona el 1976, i que pren el relleu d’Alberto Morales, que va substituir Camilo Speranza després que aquest acordés la seva marxa amb el club. El Sant Cugat Esport FC vol agrair a Morales la seva tasca i predisposició en assumir la gestió del primer equip sènior masculí fins la definició, per part del club, de la nova estructura tècnica.

José Manuel Alcaraz té una llarga trajectòria i experiència en el futbol formatiu i juvenil en diversos clubs, com el FC Santboià, el CE Sant Gabriel, la UE Sant Andreu – en el que col·laborà amb el primer equip a la 2a Divisió B -, el CE Tecnofutbol o la Unió Jàbac i Terrassa.

A la banqueta l’ajudarà Moisès Hurtado, ex jugador professional de futbol d’equips com el RCD Espanyol o l’Olympiacos grec, que s’incorporarà al club de manera desinteressada, mentre completa la seva formació com a entrenador a la RFEF. El nou preparador físic serà Pau Estévez, mentre que la resta del cos tècnic (delegat, metge i fisioterapeuta) continuarà com fins ara.

Switch to mobile version