Autor Política
9 Febrer 2015 a 12:00

JNC proposa fer debats oberts per discutir temes de Sant Cugat

Un procés per al jovent per elaborar el programa electoral

Moragas i Grangé  presentant el procés participatiu obert per joves a SantCugat amb l'alcaldessa Conesa // Imatge del twitter de JNC

Moragas i Grangé presentant el procés participatiu obert per joves a SantCugat amb l’alcaldessa Conesa // Imatge del twitter de JNC

L’organització política de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC)  a Sant Cugat ha dirigit una carta a totes les organitzacions polítiques juvenils de la ciutat per a proposar debatre i posar en comú les qüestions municipals o supramunicipals que afecten, sobretot, els joves.

La JNC convida la resta de grups a encetar una sèrie de debats constructius oberts a tothom per contraposar idees i opinions, i proposen començar amb un sobre el model de ciutat que desitgen els joves; al Casal de Joves Torreblanca, amb la possibilitat que els mitjans de comunicació moderessin i col·laboressin amb l’organització.

Si aquest primer debat tingués èxit, la JNC proposa continuar amb altres temes d’interès dels joves. Els nacionalistes creuen que aquests debats serien una bona eina per poder posar sobre la taula les diferents posicions dels joves santcugatencs d’una forma oberta a tota la ciutadania.

Switch to mobile version