Autor Política
12 Febrer 2015 a 14:00

ERC demana a l’Ajuntament que prioritzi altres projectes abans que el Museu de les Matemàtiques

Demanen l’Hotel d’Entitats

Presentació Esther Madrona

ERC celebra la cessió de Villa Felisa a l’Ateneu Santcugatenc // Foto: Xavier Boix

La secció local d’Esquerra a Sant Cugat creu que l’Ajuntament hauria de prioritzar la sessió de locals a entitats del municipi abans de buscar una subvenció i un nou emplaçament per al Museu de les Matemàtiques. Els republicans van fer públic un comunicat dimarts en què feliciten el govern de Conesa per haver cedit l’espai de Villa Felisa a l’Ateneu Santcugatenc, però reclamen al consistori més agilitat a l’hora de donar resposta a la necessitat d’espais que tenen les entitats de la ciutat.

En l’escrit remès als mitjans, Esquerra aplaudeix l’acord entre l’Ajuntament i l’Ateneu, però carrega contra l’equip de govern perquè “arriba tard”. Segons els republicans, el consistori “va a remolc” en les qüestions relacionades amb les entitats i li reclama que posi fil a l’agulla en l’elaboració d’un pla que permeti planificar el futur de les organitzacions de la ciutat que, segons la formació independentista, necessiten més espais. En aquest sentit, Esquerra demana a l’Ajuntament que comenci a treballar en l’Hotel d’Entitats i la Sala Polivalent, dos projectes que consideren molt més prioritaris que el Museu de les Matemàtiques.

Switch to mobile version