Autor Política
23 Febrer 2015 a 15:30

El Vallès Occidental sector Sabadell, present a la Convenció Municipal de CDC

Hi van assistir una trentena d’alcaldes, regidors i caps de llista de CiU

Convenció Municipal de Convergència // Imatge cedida per CiU Vallès Occidental sector Sabadell

Convenció Municipal de Convergència // Imatge cedida per CiU Vallès Occidental sector Sabadell

Al llarg d’aquest cap de setmana ha tingut lloc la Convenció Municipal de Convergència, on s’han organitzat tallers, xerrades i intercanvis d’experiències amb l’objectiu de preparar les eleccions municipals. Una trentena d’alcaldes, caps de llista i regidors de CiU del Vallès Occidental sector Sabadell s’han desplaçat fins a Seva per participar-hi. L’objectiu de les jornades era determinar l’estratègia que els diferent càrrecs municipals han de seguir de cara a les eleccions municipals del 24 de maig.

Núria Colomé, presidenta comarcal de CDC, va explicar sortint de l’acte que “Han estat dos dies molt intensos en què hem posat sobre la taula diverses experiències que ens poden ajudar a millorar la nostra feina del dia a dia”, i que aquest cap de setmana s’havia pogut veure la força del municipalisme de CDC a tot Catalunya.

En relació a les municipals va manifestar que “en les properes eleccions ens hi juguem molt ja que Catalunya ha de seguir mantenint la majoria social, la majoria política i la majoria institucional a favor del procés polític que viu Catalunya. Colomé també va comentar que aquests comicis seran molt intensos a la comarca, per la fragmentació del vot, que es preveu que sigui molt important.

Switch to mobile version