Autor Voleibol
2 Febrer 2015 a 11:00

El Sant Cugat femení sènior s’imposa al Sant Boi (3-2)

La victòria local iguala més la part alta de la classificació

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

El Club Voleibol Sant Cugat femení sènior es va imposar dissabte al CV Sant Boi per 3 sets a 2 en un vibrant partit disputat a Valldoreix que va mantenir la incertesa fins el darrer moment per la igualtat dels dos conjunts. Tots dos conjunts lluitaven par mantenir-se a la part alta de la classificació.

Tots els sets van ser molt igualats, excepte el segon. Les visitants van aconseguir posar-se per davant per 2-1 gràcies al bon treball dels seus centrals, però el Sant Cugat va poder aturar el bon joc del seu rival al quart set per deixar el matx igualat amb un últim set per disputar.

Al cinquè i definitiu set tots dos equips van donar un bon recital de joc defensiu però el bloqueig local va estar decisiu per decantar el resultat cap les santcugatenques que finalment es van imposar per 3-2.

Switch to mobile version