Autor Política
12 Febrer 2015 a 17:00

El PP exigeix a l’alcaldessa aturar les mesures a favor de la independència

En cas contrari anuncia accions legals

Mercè Conesa, l'alcaldessa de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

Mercè Conesa, l’alcaldessa de Sant Cugat // Foto: Joan Murcia

El Partit Popular (PP) va anunciar la interposició de les corresponents accions legals si l’alcaldessa, Mercè Conesa, no atén el requeriment formal que va presentar ahir perquè cessin diverses accions que tenen com a finalitat la promoció d’associacions privades que promouen la independència. En aquest sentit, els populars volen que Sant Cugat deixi de figurar com a membre de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), a la que destina més de 8.000 euros del pressupost municipal per fer front a la quota anual. El requeriment a la vegada considera necessària la retirada definitiva de l’estelada ubicada a la plaça Lluís Millet i la col·locació a la sala de Plens de l’Ajuntament del retrat de S.M el Rei.

Les reclamacions presentades pel PP també exigeixen que l’alcaldessa deixi d’instrumentalitzar el consistori duent a terme una política partidista i perquè deixi d’utilitzar com a aparador independentista les festes de tots els catalans, com l’onze de setembre o la diada de Sant Jordi i no es tornin a repetir iniciatives menyspreadores com la retirara de la bandera nacional de l’Ajuntament durant les Festes Majors.

Switch to mobile version