Autor Societat
19 Febrer 2015 a 12:00

El Consell Comarcal reparteix lots de productes d’higiene i bolquers pels més necessitats

En tots els municipis de menys de 20.000 habitants

lots

Repartiment dels lots amb productes d’higiene i bolquers // Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental en col·laboració amb diferent ajuntaments està repartint durant aquesta setmana un total de 1.600 lots d’higiene i neteja i 550 lots de bolquers entre la població més necessitada dels municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca, es a dir, Castellbisbal, Matadepera, Gallifa, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls.

Aquesta actuació s’emmarca dins del programa Població fràgil i inclusió social que porta a terme el Consell Comarcal amb l’objectiu de donar suport a les persones més vulnerables per lluitar contra la pobresa i afavorir l’equitat d’accés a recursos. En aquesta línia de treball, a l’any 2014 es va fer una distribució de 729 lots que van arribar a 234 famílies.

Dins del mateix programa s’inclou el projecte Recooperem, cuina per compartir, el suport a la pobresa energètica amb taller d’estalvi energètic i cuina de recapte i el banc de dispositius de suport a la dependència, entre d’altres actuacions que s’estan duent a terme.

El pressupost assignat per aquesta iniciativa ha estat de 17.604,50 euros que s’han destinat a adquirir els lots amb articles de primera necessitat a través d’una empresa que complís els criteris de proximitat i compromís social. En concret els lots han estat els següents: 800 lots d’higiene amb xampú/condicionador, dentífric (adult/júnior), compreses, raspalls de dents individuals, gel de dutxa, llet corporal i sabó de mans; 800 lots de neteja amb un netejador universal de 1’5 litres, rentaplats i detergent líquid; i 550 lots de bolquers.

Switch to mobile version