Autor Societat
18 Febrer 2015 a 11:00

Dilluns vinent es posaran en marxa els treballs del Pla de Millora de La Floresta

Les obres de pavimentació s’allargaran fins al 2016

Pisos de La Floresta

Els treballs de pavimentació s’allargaran fins a principis del 2016 // Foto: Tino Rubio

El proper dilluns, 23 de febrer, s’iniciaran els treballs corresponents al Pla de Millora de La Floresta, impulsat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. El projecte de pavimentació dels 41 carrers de sorra que hi ha al districte compta amb gairebé dos milions i mig d’euros d’inversió municipal i està previst que s’allargui fins a principis de l’any 2016.

Les obres, que aniran a càrrec de l’empresa Romero Gamero SAU, eliminaran l’acumulació de pols i acabaran amb els sots que es generaven en els carrers de terra, que han estat tradicionalment objecte de queixes veïnals.

Els treballs de pavimentació es dividiran en quatre fases. A partir de la setmana que ve, s’iniciaran als sectors de La Floresta Alta i Parés i finalitzaran pels vols de Setmana Santa. Posteriorment, fins a l’estiu, es pavimentaran els carrers dels sectors de la  Font del Fumet, Miradors i Porters. Les obres de la tercera fase s’allargaran fins al quart trimestre del 2015 i tindran lloc al sectors del Casino, Turó del Sol i Muntanyesa Sud. Per finalitzar, s’arreglaran els carrers de sorra del Caqui i del Golf.

Altrament, l’empresa que gestiona el servei municipal d’aigua, Sorea, està renovant els hidrants i la xarxa d’aigua potable en els punts d’aquests carrers on s’ha detectat algun tipus d’incidència.

D’altra banda, el Pla de Millora de La Floresta, definit i consensuat pels veïns i veïnes dels districte, continuarà posteriorment amb actuacions a places, passatges i accessos al Parc de Collserola.

Switch to mobile version