Autor Cultura
24 Febrer 2015 a 17:00

Conferència ‘Llums i ombres sobre les monarquies’, a càrrec de Francesc Carol, aquesta tarda

Tindrà lloc al Museu-Claustre del Monestir

Via Làctia a Coll de Jou 2014 // Foto: Salvador Balcells, soci de l'Associació Astronòmica de Sant Cugat- Valldoreix

Via Làctia a Coll de Jou 2014 // Foto: Salvador Balcells, soci de l’Associació Astronòmica de Sant Cugat- Valldoreix

Aquesta tarda, a les 20h, Francesc Carol Alférez, oferirà una conferència titulada Llums i Ombres sobre les monarquies, a les 20h al Museu – Claustre del Monestir de Sant Cugat. Aquesta és la tercera conferència que l’Associació Astronòmica de Sant Cugat – Valldoreix (veure notícia).

Francesc Carol, soci de l’AASCV, és llicenciat en Dret i Antropologia per la UAB, té un Postgrau en Egiptologia i el Diploma d’Estudis Avançats en Antropologia Aplicada, i és professor associat del Museu Egipci de Barcelona.

Switch to mobile version