Autor Ensenyament
23 Febrer 2015 a 17:00

Carta de dimissió de Carme Roca, presidenta de la Coordinadora d’AMPAS de Sant Cugat

Imatge del twitter de Carme Roca

Imatge del twitter de Carme Roca

Benvolguts,

El motiu d’aquest escrit és per comunicar la meva dimissió com a presidenta de la Coordinadora d’AMPAS de Sant Cugat. El motiu d’aquesta decisió és la meva implicació com a independent en el projecte de la secció local d’Esquerra Republicana de cara als propers comicis municipals.

Entenc que la responsabilitat que comporta encapçalar una entitat com aquesta no és èticament compatible amb el fet de participar en un projecte polític, a causa de l’estreta relació que hi ha amb l’àrea corresponent de l’Ajuntament.

No ha estat fàcil prendre aquest pas pel fort vincle que sento amb aquesta entitat. Confio que el camí que emprenc a partir d’ara sigui una manera de continuar lluitant per una educació pública i de qualitat als centres del nostre municipi.

La Coordinadora ja coneix la meva decisió i s’ha convocat una assemblea pel dimecres 3 de juny per tal de cobrir la meva vacant.

Resto a la vostra disposició per qualsevol cosa.

Ben cordialment,

Carme Roca

Switch to mobile version