Autor Bàsquet
19 Febrer 2015 a 14:00

Arriba el Campus Basket City de Setmana Santa a Sant Cugat

És la 11ª edició, organitzat per UE Sant Cugat

11a edició del Campus Basket City de Setmana Santa, organitzat per la UE Sant Cugat // Imatgce cedida per la UE Sant Cugat

11a edició del Campus Basket City de Setmana Santa, organitzat per la UE Sant Cugat // Imatgce cedida per la UE Sant Cugat

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC)  organitza el seu Campus de Setmana Santa Basket City, per onzè any consecutiu. Ofereixen un espai lúdic i formatiu de qualitat, on l’esport, l’anglès i la diversió seran els protagonistes. Està coordinat pels entrenadors de la UESC, amb titulació i experiència.  El Campus és dirigit a nois i noies nascuts entre el 2000 i 2008, i  aquest any tindrà lloc es dies 30, 31 de març i l’1 d’abril a lEscola Thau de Sant Cugat, a l’Avinguda Generalitat, 199-201.

Hi haurà 3 nivells d’activitat, segons les edats dels jugadors: menors de 8 anys, de 8 a 11 anys i d’12 a 15.

La novetat d’aquest any serán les dinàmiques de grup, una activitat totalment diferent al que fem habitualment al campus. Estaran dirigides per monitors professionals. Les competicions tindran lloc a la tarda i estaran enfocades al conceptes treballats durant el matí. El campus rebrà la visita d’alguns jugadors del primer equip, encara per determinar.

Les inscripcions són ja obertes a l’Oficina de la UESC, omplint la butlleta del díptic o bé a través del formulari de la pàgina web del club.

Les places són limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Dies abans del campus, convocarem una reunió amb els pares i mares.

Switch to mobile version