Autor Cinema, teatre i televisió
16 Febrer 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 16 i dimarts 17 de febrer

Bajo sospecha

Bajo sospecha

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Origen

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Christopher Nolan i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page i Marion Cotillard

Dom Cobb és un expert en l’art d’apropiar-se, durant el somni, dels secrets del subconscient aliè. L’estranya habilitat de Cobb l’ha convertit en un home molt cotitzat al món de l’espionatge, però també l’ha condemnat a ser un fugitiu i, per tant, a renunciar a portar una vida normal.

Antena 3

A les 21:45h Mariló Montero anirà a El Hormiguero

La periodista Mariló Montero visitarà el plató de Pablo Motos per tal de parlar del seu últim llibre

La 2

A les 22:00h cine amb The Artist

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Michael Hazanavicius i amb la interpretació de John Goodman, Malcolm McDowell i Jean Dujardin

Hollywood, 1927. George Valentin és una estrella del cinema mut a qui tot li somriu. L’arribada del cinema sonor marca el final de la seva carrera i el porta a caure en l’oblit. Però la jove extra Peppy Miller comença a ser propulsada cap al firmament de les estrelles.

————————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h el taquillazo és Riddick

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de David Twohy i amb la interpretació de Vin Diesel, Jodri Mollà i Matt Nable

Traït per la seva pròpia espècie i dau per mort en un llunyà i desolat planeta, aparentment sense vida, el dur Riddick haurà de lluitar per la supervivència contra depredadors alienígenes convertint-se en un ser més poderós i perillós que mai.

Antena 3

A les 21:45h Enrique San Francisco visitarà El Hormiguero

L’actor anirà al plató de Pablo Motos per parlar sobre el nou show que està representant per tota Espanya

A les 22:40h s’estrena la sèrie Bajo Sospecha

Sèrie espanyola protagonitzada per Yon González, Blanca Romero, Lluis Homar i Pedro Alonso

La sèrie explica la investigació dels policies designats a un càrrec, Víctor i Laura, i el seu superior, el comissari Casas. Els policies investiguen la desaparició d’una nena, la família de la qual ha teixit una xarxa de secrets difícils de desxifrar per arribar a la veritat.

TVE

A les 22:35h cine amb Lágrimas del sol

Estrenada l’any 2003 sota la direcció de Antoine Fuqua i amb la interpretació de Bruce Willis, Monia Bellucci i Cole Hauser

Després de la caiguda de Nigèria en mans d’una dictadura militar, El tinent de marina A.K Waters és enviat a una perillosa missió amb l’objectiu de rescatar a la doctora Lena Hendricks. Quan la bella doctora es nega a abandonar a la gent a la qual atén, el tinent Waters haurà de triar entre complir ordres o actuar segons el que li dicta la seva consciència

La 2

A les 22:00h a Versión espanyola Biutiful

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Alejandro González Iñárritu i amb la interpretació de Javier Bardem, MaricelÁlvarez i Cheng Tai Shen

Connectat a l’altre món, Uxbal és un heroi tràgic i pare de dos nens que, en sentir el perill de la mort, batalla contra una dura realitat i una destinació que va en contra seva per poder perdonar, perdonar-se, per amor i per sempre.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version