Autor Natació
10 Febrer 2015 a 11:00

Aquest diumenge es disputa la 16a edició del campionat de natació escolar

Es preveu que participin entre 300 i 400 nens

La 16a edició del campionat de natació escolar es disputarà a la Rambla del Celler

La 16a edició del campionat de natació escolar es disputarà a la Rambla del Celler // Imatge cedida per la Sala de Premsa de Sant Cugat

El pròxim diumenge 15 de febrer a partir de 2/4 de 4 de la tarda i fins las 9 de la nit es disputarà la 16ª edició del campionat de natació escolar a la piscina de la Zona Esportiva Municipal de la Rambla del Celler.

En l’edició d’enguany, l’organització, a càrrec de l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET), preveu que entre 300 i 400 nens i nenes participin en un campionat que té caràcter de final local i comarcal, i on els primers classificats de cada categoria es classificaran per a la final territorial (encara per determinar lloc i data).

Aquesta competició està oberta a tots els nens i nenes de Sant Cugat que no estiguin federats. Per poder participar ho poden fer a partir dels prebenjamins (nascuts a partir del 2008) fins els cadets (nascuts l’any 1999) en un total de tres estils: crol, braça i esquena.

Per altra banda, enguany també es mantindrà la competició de relleus mixtes en estil lliure per a cada categoria. Per aquesta competició de relleus es formaran com a màxim 3 equips per escola i aquests equips estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes) de la pròpia escola.

Avui és l’últim dia que les inscripcions romandran obertes a les oficines de l’OMET i on-line.

Switch to mobile version