Autor Ensenyament
14 Febrer 2015 a 12:30

788 alumnes de Sant Cugat assistiran dimecres a la representació de ‘Canvi de marxa’

Un programa d’educació viària adreçat als joves

Moment de la representació "Canvi de Marxa" de l'any passat // Imatge del web de l'Ajuntament de Sant Cugat

Moment de la representació “Canvi de Marxa” de l’any passat // Imatge del web de l’Ajuntament de Sant Cugat

‘Canvi de marxa’ pretén alertar els joves sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues amb l’objectiu d’educar-los a fi de prevenir els accidents de trànsit que està promogut per la Fundació Mutual de Conductors, el Servei Català de Trànsit, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la Policia Local.

‘Canvi de marxa’ és un programa d’educació viària adreçat als joves que consisteix en la representació d’una conversa telefònica entre dues germanes, una de les quals presencia un accident de trànsit quan es dirigeix en cotxe cap a la discoteca.

La representació multimèdia recull els testimonis reals d’un policia, un bomber, un membre del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un metge, que expliquen la seva experiència professional com a cossos d’emergència que s’ocupen de la gestió més immediata d’un accident de trànsit.

Policia Local //  Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Policia Local // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El programa ‘Canvi de marxa’ té com a objectiu alertar els joves sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues amb l’objectiu d’educar-los a fi de prevenir els accidents de trànsit. Així doncs, ‘Canvi de marxa’ transmet un missatge de conscienciació contundent sobre els perills de la conducció en determinades circumstàncies de risc.

A la representació del pròxim dimecres, 18 de febrer, a les 11 h al Teatre-Auditori,  s’hi espera l’assistència aproximada d’uns 788 escolars dels centres educatius següents: Col·legi Avenç, Col·legi Pureza de María, Col·legi El Pinar de Nuestra Señora, Col·legi Europa, Col·legi La Farga, Institut Angeleta Ferrer, Institut Leonardo da Vinci i Institut Pla i Farreres.  Aquesta representació comptarà amb la presència de la regidora d’Educació, Universitat i Família, Esther Salat.

Switch to mobile version