Autor Societat
1 Gener 2015 a 11:30

Somnis de Llana, de Cerdanyola, premi del Concurs d’Aparadors

Distinció local de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

L'aparador guardonat de Somnis de Llana

L’aparador guardonat de Somnis de Llana // Foto cedida Ajuntament Cerdanyola del Vallès

La botiga Somnis de Llana, del passeig de Cordelles, 29, ha obtingut el premi local atorgat per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en el marc del 45è Concurs Nadal 2014 d’Aparadors de la Cambra de Comerç de Sabadell. La distinció honorífica ha estat comunicada per el regidor de Promoció Econòmica de Cerdanyola, Francisco Ortiz, en una visita a l’establiment, en la qual ha felicitat als responsables pel guardó. El regidor ha destacat la bona feina tant de la botiga premiada, com del comerç cerdanyolenc en general, a l’hora de decorar els aparadors i l’nterior dels establiments comercials, cosa que redunda en la imatge que ofereix la ciutat, tant ara en la campanya nadalenca, com durant tot l’any.

El 45è concurs d’aparadors és una iniciativa ben consolidada de la Comissió de Comerç Interior i Turisme de la Cambra de Comerç de Sabadell, i que ve comptant amb el suport dels ajuntaments, la col•laboració de les associacions de comerciants i dels mercats municipals.

Switch to mobile version