Autor Política
16 Gener 2015 a 15:00

Remei Gómez, nova cap de llista de CDC a Bellaterra

Refer el diàleg amb Cerdanyola com prioritat

Remei Gómez  cap de llista de CDC a la EMD de Bellaterra

Remei Gómez cap de llista de CDC a la EMD de Bellaterra // Imarge cedida per CDC

L’empresària Remei G​ómez​ ha estat nomenada per unanimitat de l’assemblea local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) com a nova cap de llista de la formació per a l’ Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra.

D’entre els seus principals objectius destaquen el de fer una bona administració del pressupost (ajustat segons CDC) que té la EMD de Bellaterra, millorar la seguretat incorporant la policia de proximitat i tornar a recuperar la implicació dels veïns i veïnes en temes del municipi.  També el de refer els ponts de diàleg entre l’entitat municipal i l’Ajuntament de Cerdanyola

Encaro el repte amb molta responsabilitat, respecte i il·lusió per aconseguir que la EMD de Bellaterra torni a ser el punt de referència de la gent de Bellaterra” va explicar la candidata de CDC. Gòmez considera que en els darrers anys, s’ha perdut l’essència de la societat civil que existia abans.

Switch to mobile version