Autor Cultura
13 Gener 2015 a 17:00

Ramon Moscardó exposa a La GaLeRia

Nova obra pictòrica de l’artista resident a Cadaquès

 

Invitació al vernissage de Ramon Moscardó

Invitació al vernissage de Ramon Moscardó // Imatge cedida La GaLeRia

Divendres 16, a dos quarts de vuit del vespre, s’inaugura a La GaLeRia (Sant Jordi, 14), l’exposició de l’obra pictòrica més recent de Ramon Moscardó. En la mostra es podrà veure una trentena d’olis sobre tela i altres suports, de formats diferents, obres sobre paper de tècnica mixta i alguna escultura en fusta policromada.

El color i la llum predominen en la sèrie de teles, amb uns blaus i violetes característics del pintor. Les vistes són de Barcelona, Cadaquès, París i Nova York. Destaquen també els quadres d’aparadors de botigues: d’antiquari, de joguets, etc., i escenes en bars.

Aquesta és la novena exposició que l’artista realitza a La GaLeRia, on va a començar a exposar l’any 1999. Ramon Moscardó (Barcelona, 1953) és un artista habitual de la barcelonina Sala Parès, i ha fet exposicions individuals a Los Angeles, Hong Kong i Londres. L’exposició de Ramon Moscardó a La GaLeRia de Sant Cugat es clourà a finals de febrer.

Switch to mobile version