Autor Política
5 Gener 2015 a 17:00

Procés Constituent convoca a una nova Assemblea General el proper 9 de gener

El Procés escalfa motors per aquest 2015

Acte Procés constituent Sant Cugat

Imatge d’arxiu del Procés Constituent de Sant Cugat // Foto: Xavier Boixent

L’assemblea del Procés Constituent de Sant Cugat convida tots els ciutadans a la seva propera Assemblea General, que tindrà lloc el proper dia 9 de gener, a partir de les 19h al Casal de Cultura de la ciutat, i que tractarà de definir la postura del PC sobre alguns temes de l’actualitat política, entre d’altres, les eleccions municipals.

L’Assemblea tindrà tres punts principals en l’ordre del dia: informar sobre les activitats dutes a terme per l’Assemblea local des de la darrera assemblea general, definir la postura del Procés Constituent de Sant Cugat de cara a les eleccions municipals del maig de 2015 – presentació de propostes possibles, discussió i votació de les mateixes –, i per últim, definir un calendari de les properes activitats previstes, com la xerrada-col·loqui sobre el TTIP, i fer una valoració política general del Procés Constituent.

La xerrada-col·loqui sobre el TTIP està prevista per al proper dia 19 de febrer, a les 19.30h. En aquesta xerrada s’explicarà què és el TTIP, un tractat comercial entre els Estats Units i la Unió Europea que representa un gran negoci per a les multinacionals i grans corporacions internacionals, així com una pèrdua de sobirania i democràcia per als parlaments nacionals. La xerrada anirà a càrrec de diversos ponents, entre ells, Marta Sibina, periodista de la publicació Cafèambllet, i investigadora i productora de vídeos sobre aquest tema, així com d’altres que no són habituals en els mitjans periodístics.

Switch to mobile version