Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
24 Gener 2015 a 8:00

Paisatge del camp de golf

Paisatge del camp de golf // Foto: Joan Murcia

Paisatge del camp de golf // Foto: Joan Murcia

El Club de golf de Sant Cugat té un total de 20 forats, que es combinen en diversos recorreguts. Cadascun dels forats té un nom assignat, seguint la tradició del Club des dels seus inicis: per exemple, hi ha el forat Els Pins, la Muntanyeta o el Mirador.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

Switch to mobile version