Autor Societat
2 Gener 2015 a 14:15

Mor un veí de Sant Cugat en un accident de trànsit a la C-16

Un altre ferit lleu en la col·lisió entre dos vehicles

Ambulància

Ambulància // Foto: joan Murcia

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest matí s’ha produït un accident de trànsit mortal al punt quilomètric 3 de la C-16, a l’alçada dels túnels de Vallvidrera de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre a les 09.19h.

Per causes que encara s’estan investigant, una envestida lateral de dos turismes ha provocat dos ferits, un d’ells en estat crític i un altre de caràcter lleu. El ferit crític ha estat traslladat pel SEM a l’Hospital Clínic, on ha mort posteriorment. Es tracta d’Octavio T.P., de 44 anys i veí de Sant Cugat. L’altre ferit s’ha traslladat a la clínica Plató amb ferides lleus.

En l’accident hi han treballat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, 4 ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques i dotacions dels Bombers de Barcelona.

Des de les 09.19h, la via on s’ha produït l’accident ha estat totalment tallada en ambdós sentits, i s’han fet desviaments cap a la BV-1462.

Switch to mobile version