Autor Voleibol
19 Gener 2015 a 17:45

Mala jornada per al Club Volei Sant Cugat

Dels tres equips sèniors només guanya el que disputa 2a Catalana

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

Mal cap de setmana per als equips sèniors del Club Volei Sant Cugat, que dels seus tres equips només va guanyar el conjunt que disputa la 2a Catalana. L’equip local va derrotar 3-0 al CV Sant Boi en un gran partit. El conjunt queda en segona posició amb una única derrota. Una vegada ja classificades per a disputar l’ascens, es preveu una lliga ben emocionant, molt més exigent i amb partits contra rivals de gran qualitat.

Per la seva banda, les nois que disputen la Súper Lliga 2 van perdre per poc contra el Volei Ciutat Cide (2-3). Les locals no han trobat el seu millor joc i, malgrat la poca distància en el marcador, les mallorquines s’han acabat imposant, sobretot en el cinquè set. Per últim, l’equip de 1a Nacional ha perdut en el seu desplaçament a Alacant. El CE Universitat Alacant s’ha imposat per un contundent 3-0 a les santcuguenques. El partit va començar amb algun error dels dos equips però sempre amb opcions fins a la fatídica R3 on un parcial de 10-0 en contra va matar el partit. A l’equip li va costra entrar en el partit i, després, va cometre massa errors.

Switch to mobile version